Pri Kulinarika AS se zavedamo, da je poroka eden najpomembnejših dogodkov v vašem življenju, zato bomo naredili vse, da bo pogostitev na vaši poroki očarala še tako petične povabljence.

Imamo izkušnje z različnimi poročnimi prizorišči, od romantičnih cerkvenih porok do večernih zabav v dvoranah. Nudimo vam svetovanje pri izbiri lokacije, hrane, naše izkušnje pa segajo vse do organizacije dogodka v celoti.

Naš cilj je vedno enak – ustvariti nepozabno izkušnjo za vas in vaše goste.

Razvajali vas bomo z okusnimi jedmi, pripravljenimi iz najkakovostnejših sestavin. Pri oblikovanju jedilnika se lahko povsem prilagodimo vašim željam in posebnim prehranskim zahtevam.

Prepustite nam organizacijo poročne gostije in se osredotočite na najpomembnejšo stvar – ljubezen, ki jo delite s svojim partnerjem in družino.

Poročni katalog 2024

Ana in Maruša

Zagotovo najboljši catering daleč naokoli, posvetijo se vsakemu detajlu. Gospod Nejc nama je ogromno pomagal z nasveti okoli samega dogodka, pa tudi pri izbiri samih jedi smo se odlično ujeli. Zagotova priporočava!

Ana in Maruša

Alkatron d.o.o

Ker smo bili z Kulinariko AS ter njihovo pogostitvijo na poročnem slavju izredno  zadovoljni, smo se v podjetju Alkatron odločili, da jih najamemo še za pravnovanje 30 letnice podjetja. Tudi tukaj je bil Nejc v veliko pomoč glede izbire hrane, itd. Gostje so bili na praznovanju 30 let podjetja zelo zadovoljni nad hrano in postrežbo. Kulinariko AS toplo priporočamo vsem, za vse vrste dogodkov.

Alkatron d.o.o

Anita Ramovš

Za najino poroko sva za pogostitev izbrala Kulinariko As. Ni nama bilo žal, saj je bila hrana vrhunska, vsega je bilo več kot dovolj in res je bilo tudi lepo na pogled. Imela sva dnevni sprejem pri meni doma in pa večerjo. Vodja Nejc je bil zelo prijazen, ustregel je vsem najinim željam in res je bilo prijetno sodelovati z njim.

Anita Ramovš

Sara Morosini Avdić

Katering AS je zagotovil, da je na najin poročni dan ljubezen šla skozi želodec vseh gostov, vključno z mesojedci, vegetarijanci in alergiki, s čudovito hrano in pozorno strežbo.

Sara Morosini Avdić

Luka Čeh

Kulinariko AS sva z ženo prvič imela kot catering na najini poroki. Že od samega začetka je bil Nejc zelo odziven in prilagodljiv. S hrano in postrežbo smo bili vsi zelo zadovoljni. Celoten kolektiv je zelo komunikativen in dobre volje.

Luka Čeh

Nejc Gabrijel

Kulinarika AS je zagotovo najboljša izbira za poslovne zabave, rojstne dneva ter ostale priložnosti, kjer želite svoje goste postreči z resnično dobro in okusno hrano, ki jo pripravi in postreže uigrana ekipa.

Nejc Gabrijel

Vaša zabava, naša skrb!

Za vas bomo z veseljem organizirali popolno kulinarično doživetje. Vse kar morate storiti je da nas kontaktirate in nam poveste več o vaših željah glede dogodka.